Uutiset
 

23.3.2014 Lisätty sivu arki
Sivulla kuvataan maailman arkea, taloutta jne

11.3.2014 Nettisivuille lisätty pelimaailman kartta
Nettisivuille on lisätty pelimaailman kartta Pohjolan kylästä ja kaikkien maksaneiden pelaajien hahmokuvaukset on lähetetty. Pelin varapelaajalistalle otetaan lisää pelaajia. Ilmoittautumiset pelin sähköpostiin, joka löytyy Pelinjohto-sivuilta.

10.2.2014 Tunnettujen henkilöiden kuvauksia lisätty
Pohjolan kylästä tunnettujen henkilöiden kuvauksia lisätty verkkosivuille.

9.2.2014 Sukujen tunnukset
Sukujen tunnukset, tietoa suvuista ja kuvitusta lisätty nettisivuille Tunnetut henkilöt -osioon.

30.1.2014 Postituslista otettu käyttöön
Pohjoan käräjät pelillä on nyt oma positituslista: pohjolankarajat [ät] vohvelinritarikunta.org johon kuulu kaikki pelaajat automaatisesti (ilmoita jos et halua olla listalla). Tänne lähetetään yleisinfot ja pelaajat voivat käyttää listaa esim. kyytien sopimiseen. Jos et ole saanut postituslistaviestejä tarkista roskapostilaatikkosi. Henk.koht. peliasioissa käytä edelleen PJ osoitetta: pohjolan.karajat(ät)gmail.com

20.1.2014 Kaksi mieshahmoa vapaana
Peliin on vapautunut kaksi mieshahmoa peruutuksien vuoksi. Jos tunnet jonkun, joka tahtoisi peliin, kerro hänelle toki, että tietää ilmoittautua peliin. Toinen hahmoista on Arnikki ja toinen Olavi Siianmaa. Molemmat hahmot ovat tunnettuja hahmoja ja esitelty nettisivuilla lyhyesti. -> Nämä hahmot täytetty tällä haavaa.

10.1.2014 Hahmojako tehty
Hahmojako tehty. Ensimmäinen maili pelaajille lähetetään 10.-12.1.2014. Jos et saa sähköpostia tuona aikana, ota yhteyttä osoitteeseen pohjolan.karajat@gmail.com.

09.1.2014 Päivityksiä.
Taikamekaniikkaa ja taistelusääntöjä päivitetty. Tunnettujen henkilöitten kuvauksia lisätty.

01.1.2014 Uutiset sivu lisätty
Tälle sivulle tulee kaikki päivitykset ja uutiset liittyen peliin.

01.1.2014 Ilmoittautuminen on päättynyt
Ilmoittautuminen päättynyt. Varapelaajaksi ja NPC:ksi voi vielä ilmoittautua sähköpostilla pohjolan.karajat(ät)gmail.com

 


 


"Hyväpä isoni tieto,emoni sitäi parempi, oma tietoni ylinnä."