Pohjolan Käräjät Liveroolipeli


Louhi, pohjolan mahtava noita, on kutsunut väkensä koolle käräjille. Kansa saapuu läheltä ja kaukaa vaihtaakseen tietoa, kuullakseen tuomittavia ja päättääkseen sopivista rangaistuksista. Käräjät houkuttelevat paikalle monenlaista kulkijaa ja kauppiasta tunnelmoimaan ja nautiskelemaan Pohjolan kievarin antimia sekä kuulemaan juttuja ja tarinoita.

 

Peliin on haettu innoitusta Kalevalasta ja Suomen muinaisuskonnoista, saduista ja tarinoista. Täysin kansalliseepoksemme mukainen maailma ei ole, mutta monia vaikutteita siitä pelissä on. Peli sisältää tunnelmointia, politiikkaa, juonittelua ja ihmiskohtaloita, mutta fantasian teemojakaan ei ole täysin unohdettu. Peli ei ole taistelupainotteinen, mutta jotkut hahmot kantavat mukanaan aseistusta.

Peli pelataan 29.-30.3.2014 Vuolahden leirialueella, Kaarinassa. Pelimaksu on 15 euroa, jolla katetaan pelipaikan vuokra ja lämmin ruoka pelaajille. Peli on voittoa tavoittelematon. Peliin osallistujien ikäraja on 18 ja peliin otetaan 45 pelaajaa. Paikan osoite on Vuolahden leirikeskus, Leiritie 22, 21620 Kuusisto. Leirialueesta voit lukea lisätietoa tästä linkistä:

kaarina.fi/lapset_ja_nuoret/nuoret/nuorisotiloja/fi_FI/vuolahden_leirialue/  

Peli ei kestä yön yli. Mikäli tahdot yöpyä pelipaikalla pelin jälkeen, ota mukaan oma makuupussi tai peitto, tyyny ja lakanat. Pelipaikalla on patjoja, mutta ei peittoja eikä tyynyjä. Tarvitset mukaan myös omat ruokailuvälineet.

Ilmoittautuminen peliin on päättynyt. Jos haluat tulla mukaan varapelaajalistalle tai avustajaksi (NPC-hahmot), laita sähköpostia osoitteeseen pohjolan.karajat@gmail.com.

 

Pelin aikataulu

La
11:00 Pelipaikalle voi saapua
12:00 Kaikki pelaajat viimeistään pelipaikalla
12:30 Aikaa alkubriiffeille ja proppaukselle
n. 14:00 Peli alkaa
17:00 Pelissä lämmin ruoka
n. 21:30 Peli päättyy
21:30 Lyhyt loppubriiffi

22:00 Sauna

Su
10:00 Yöpyjien poistuttava paikalta

Pelissä tarjoiltavat ruoat

Pelin aikana tarjoillaan yksi lämmin ateria sekä illemmalla piirakkaa. Suosittelemme kuitenkin omia eväitä otettavaksi mukaan, sillä pelipäivä on kaikkiaan pitkä. Ruokavalioissa olemme pyrkineet huomioimaan ilmoitettuja allergioita, että jokaiselle on tarjolla jotain ruokaa.

Lämmin ruoka:
Uuniohrapuuroa hillolla (saatavana versio vegaaneille ja niille, jotka tarvitsevat laktoosittoman ruoan, hernekeittoa gluteiinittomille)
Leipää ja lisuketta leivälle

Iltapala:
Kasvispiirakka
Mustikkarahkapiirakka
(Allergisia huomioidaan omilla versioilla)

Juotavat:
Sima, kotikalja, mehu ja vesi


 

 

 

 

Tuo Ukko, Ylijumala, taatto taivon valtiainen,
piti pilvissä käräjät, sekehissä neuvot selvät.